Skellefteå

Vi är Diamax

På Diamax erbjuder vi bland annat tjänster inom försäljning, mötesbokning och kundservice. Som anställd hos oss är din uppgift att hantera/leverera dessa tjänster efter uppdragsgivarens behov och maximera kunddialogen. Vi pratar inte mest – vi pratar bäst. När du börjar jobba hos oss får du genomgå ett unikt utbildningsprogram som grundar sig i flera års branscherfarenhet. Moment som samtalsmetodik, retorik och kundpsykologi berörs under utbildningen och detta följs dagligen upp av både individuell och grupp-coachning. Som anställd kommer du dessutom skaffa dig djupgående kunskaper inom olika branscher i vilka våra uppdragsgivare verkar.

I Skellefteå sitter vi centralt beläget på Södra Järnvägsgatan 51. Tillsammans är vi på Diamax är ett härligt och drivet gäng som söker nya stjärnor till vårt team.
Är du en utåtriktad och social person som vill utvecklas på jobbet? Tveka inte på att skicka in en ansökan till oss!

Jobba med oss I Skellefteå

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 256 MB.

  Vi följer GDPRs riktlinjer. Har du frågor angående vår hantering
  av personuppgifter eller önskar att bli glömt? Kontakta oss!

  Torbjörn Svahn
  Affärsutvecklingschef/rekrytering
  Kontor: Umeå
  070-2592254
  rekrytering@diamax.se

  Mer än bara ett jobb

  Som anställd på Diamax är du inte bara en person på en arbetsplats – du är en del av vår familj. Vi har höga förväntningar på alla som representerar Diamax, men för oss går detta hand i hand med att vi ser stor potential i alla som börjar jobba hos oss.

  Ensam är inte stark, utan vi vet att den största framgångsfaktorn är ledning, stöttning och coachning. Rom byggdes inte på en natt och detsamma gäller med dig som ”Diamaxare”: Vi ser långsiktigt på dig och din utveckling!

  Att jobba på Diamax är mer än bara ett jobb, det är en investering i dig själv och en utveckling av dina positiva sidor. Vi vill att du ska arbeta i en miljö där vi tar oss själva och jobbet på största allvar, men samtidigt har lika lätt till skratt som vi har för att vägleda en kund. Vi vill erbjuda dig mer än bara ett jobb!

  Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Offertförfrågan