Anlita oss

Ring mig!

Torbjörn Svahn
Affärsutvecklingschef
Kontor: Umeå
070-2592254
torbjorn.svahn@diamax.se

Lyckade affärer per år

Låt oss maximera din kunddialog

Som leverantör till ert företag så är vår målsättning att maximera er kunddialog. Det innebär givetvis att vi kräver av oss själva att ligga i framkant när det gäller resultat, men vet också att ni som kund lägger lika stort värde i att upplevas som seriösa, professionella och trevliga.

För att ni som kund ska få detta krävs mer än bara att slänga med vackra, internationella utryck och en fin kostym – det krävs förståelse för kundsamtalet och kompetens att utbilda och coacha personalen i hantering utav just detta.

Norrländsk pålitlighet

Diamax är ett företag i Norrland av norrlänningar med rötter i de norrländska landskapen. Detta gör att vi är trygga genuina och rejäla vilket innebär att vi värdesätter det som är äkta allra högst.

Det vi menar med Norrländsk pålitlighet är att vara genuina i det vi erbjuder; Måhända är vi duktiga på att prata, men det viktigaste är vad vi faktiskt kan åstadkomma. Med 50 års samlad erfarenhet från säljledningen och en genomsnittlig anställningstid som ligger långt över det nationella genomsnittet så kan vi ge er just norrländsk pålitlighet. 

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer. Välkommen in på en kopp kaffe!

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offertförfrågan