Om oss

Norrländsk pålitlighet

Diamax är ett företag i Norrland av norrlänningar med rötter i de norrländska landskapen. Detta gör att vi är trygga genuina och rejäla vilket innebär att vi värdesätter det som är äkta allra högst.

Som partner maximerar vi din kunddialog. I praktiken innebär det inte att prata mest, utan att prata bäst, samtidigt som vi inte är ute efter den snabba lösningen med ytliga kontakter, utan långsiktighet med såväl personal som uppdragsgivare. Diamax har haft detta i sitt DNA sedan starten 2011 vilket både våra pionjärer som jobbat på Diamax sedan start – samt långsiktiga samarbeten vittnar om.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer. Välkommen in på en kopp kaffe.

Vi är Diamax

Diamax består utav tre likartade kontor med belägring i Umeå,  Skellefteå och Örnsköldsvik. I respektive stad sitter vi centralt i moderna lokaler och vi sysselsätter i dagsläget ett 55-tal personer totalt. Sedan starten 2011 kan vi vara stolta över – både flertalet långa samarbeten inom såväl telemarketing, kundservice och besöksbokning, men också över den fantastiska personal som år efter år hjälper till att skapa en utvecklande och familjär arbetsplats.

Vi jobbar med en långtgående utbildning i flera steg följt av individuell säljcoachning under hela anställningstiden. Som uppdragsgivare innebär det att Diamax är en partner med både kunskap och insyn i just ert projekt. I ledningen har vi 50 års samlad erfarenhet av vår bransch och flertalet anställda har varit med sedan start.

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offertförfrågan