Jobba hos oss

Umeå

Skellefteå

Örnsköldsvik

Torbjörn Svahn
Affärsutvecklingschef/rekrytering
Kontor: Umeå
070-2592254
rekrytering@diamax.se

Tajana Hettinger
Rekrytering / Administration
Kontor: Umeå
072-2144928

Andreas Eliasson
Försäljningschef
Kontor: Skellefteå
072-2058485

Jobba med oss

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 256 MB.
  Vi följer GDPRs riktlinjer. Har du frågor angående vår hantering
  av personuppgifter eller önskar att bli glömt? Kontakta oss!

  Mer än bara ett jobb

  Som anställd på Diamax är du inte bara en person på en arbetsplats, utan en del utav vår familj. Vi har högt ställda förväntningar på alla som representerar Diamax, men för oss går detta hand i hand med att vi ser stor potential i alla som börjar jobba hos oss.

  Ensam är inte stark, utan vi vet att den största framgångsfaktorn är ledning, stöttning och coachning. Rom byggdes inte på en natt och detsamma gäller med dig som ”Diamaxare”: Vi ser långsiktigt på dig och din utveckling!

  När du börjar jobba hos oss genomgår du ett internt utbildningsprogram som grundar sig i decennier av branscherfarenhet. Moment som samtalsmetodik, retorik och kundpsykologi finns i agendan och detta följs dagligen upp av både individuell och grupp-coachning. Som anställd kommer du dessutom skaffa dig djupgående kunskaper inom olika branscher i vilka våra uppdragsgivare verkar.

  Att jobba på Diamax är mer än bara ett jobb, det är en investering i dig själv och en utveckling av dina positiva sidor. Samtidigt  vill vi att du ska vara i en miljö där vi tar oss själva och jobbet på största allvar, men där vi har lika lätt till skratt som vi har för att vägleda en kund. Vi vill erbjuda dig mer än bara ett jobb.

  Vill du bli en del utav vårt team?

  Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Offertförfrågan