Har vi ringt dig?

Vi är medlemmar i Kontakta.


Vi respekterar Kontaktas riktlinjer.  
Kontakta är en ideell förening för alla företag som arbetar med kundkommunikation på distans – i sin kundservice, på försäljningsavdelningen eller på uppdrag åt andra företag. Genom politikerpåverkan, engagemang i lagstiftningsfrågor, utveckling av affärsetiska normer och regler arbetar Kontakta för att hjälpa sina medlemmar att skapa och utveckla grundläggande förutsättningar för att genomföra ännu bättre affärer i framtiden. (http://www.kontakta.se)

Diamax respekterar också NIX-Telefon. Genom att anmäla sitt telefonnummer till NIX-Telefon kan privatpersoner göra känt att de inte vill få samtal i försäljnings-, marknadsförings- eller insamlingssyfte. Detta kallas att numret spärras. (http://www.nix.nu)

Har vi ringt dig, trots att du finns med i NIX-registret beror det på att du har, eller nyligt haft, en befintlig kundrelation till något av de företag vi representerar. Vill du inte att vi kontaktar dig igen, eller har du synpunkter på påringningen, vänligen kontakta oss via formuläret till höger så återkommer vi till dig.

 

;

Fyll i formuläret

Vi kontaktar dig inom kort!

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offertförfrågan