vi maximerar er kunddialog.

Diamax är ett norrländskt företag. Trygga, genuina och rejäla. Med rötter djup ned i det vackra, norrländska landskapet och med ett hjärta som slår lite extra för sånt som är äkta. På Diamax är vi bra på att prata för oss. Vårt norrländska DNA har också visat sig vara en fördel, då vi dessutom är hejare på att lyssna. Det kan ju vara en fördel både när en kollega behöver prata, eller framförallt i ett säljsamtal. 

Samtidigt är Diamax ett modernt och nyfiket företag. Vi håller oss ajour med löpande utbildningar och älskar att förkovra oss i säljlitteratur. Vi utmanar oss själva och våra kunder med att hela tiden prova nya vägar och metoder för att nå framgång. Många av oss har testat grovt bröd till varmkorven.

Vårt genuina sätt återspeglar sig också i trygga leveranser, hög närvaro på jobbet och nära dialog med uppdragsgivare och personal. Vi är att lita på helt enkelt.

Läs mer om våra tjänster!

Om oss

Att vara en dedikerad säljresurs innebär att vi agerar som en förlängd arm i er organisation. Med hjälp av kompetenta säljare och beprövade säljmetoder stöttar vi upp eller tillför den kompetens som saknas för att öka er försäljning och marknadsnärvaro.

 

Diamax Business Group är ett norrländskt säljbolag med säte i Umeå. Vi arbetar både B2B och B2C med Innesälj, Winback, Svarsservice, säljande kundtjänst från kontor i Umeå och Skellefteå.

Våra organisation genomsyras av utarbetade kärnvärderingar som garanterar:

 

  • Norrländsk pålitlighet
  • Leveranssäkerhet
  • Kvalitetssäkring
  • Entreprenörskap

Är du nyfiken på att veta mer om hur vi tillsammans kan öka er försäljning?

 

info@diamax.se
090-88 88 265

Vi kan försäljning!

Läs mer om våra tjänster

Vi är ett stort litet företag. Vi är hela 50 medarbetare, men alla känner alla. Vi har en platt liten organisation, men kan ändå erbjuda alla tänkbara typer av callcentertjänster. Dessutom har vi spetskompetens inom Innesälj, Svarsservice, Winback och Säljande Kundtjänst.
Läs mer om våra affärsområden!

Vill ni trimma er säljorganisation och hinna med fler kundbesök varje vecka?

 

Vi samarbetar med flera företag i hela Sverige där vi framgångsrikt bokar besök för deras säljares räkning!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans med er kan öka antalet säljtillfällen utan att ni ökar era fasta kostnader!

Diamax Business Group
Telefon: 090-88 88 265
E-post: info@diamax.se
 

Kontakta oss

Gilla oss på Facebook