Jobba med oss!

Diamax är ett norrländskt företag. Trygga, genuina och rejäla. Med rötter djup ned i det vackra, norrländska landskapet och med ett hjärta som slår lite extra för sånt som är äkta. På Diamax är vi bra på att prata för oss. Vårt norrländska DNA har också visat sig vara en fördel, då vi dessutom är hejare på att lyssna. Det kan ju vara en fördel både när en kollega behöver prata, eller framförallt i ett säljsamtal. 

Samtidigt är Diamax ett modernt och nyfiket företag. Vi håller oss ajour med löpande utbildningar och älskar att förkovra oss i säljlitteratur. Vi utmanar oss själva och våra kunder med att hela tiden prova nya vägar och metoder för att nå framgång. Många av oss har testat grovt bröd till varmkorven. Vårt genuina sätt återspeglar sig också i trygga leveranser, hög närvaro på jobbet och nära dialog med uppdragsgivare och personal. Vi är att lita på helt enkelt.

Diamax Business Group AB är en dedikerad säljresurs vilket innebär att vi agerar som en förlängd arm i våra uppdragsgivares säljorganisation. Med hjälp av kompetenta säljare och beprövade säljmetoder stöttar vi upp och tillför det som saknas för att öka försäljning och marknadsnärvaro. Vi arbetar idag på uppdrag av starka varumärken verksamma inom företrädesvis media-, telekom-, förlag- och utbildningsbranschen.

Innesäljare, 3 platser                                                                                                                                                       2017-01-11

För anställning hos Diamax i Umeå eller Skellefteå söker vi nu dig som vill arbeta med att kommunicera med nya och befintliga kunder. Från centrala Umeå samt Skellefteå bedriver Diamax två större enheter som via telefon arbetar med:

- Kundvård och försäljning till befintliga kunder
- Nykundsförsäljning
- Säljande Kundservice och Eftermarknadsaktiviteter

Från vårt kontor i Umeå eller Skellefteå arbetar du via telefon med att hjälpa och se över befintliga kunders lösningar. Det handlar om allt från merförsäljning och avtalsförlängning till att se över kundernas befintliga lösning och nykundsförsäljning.

Vi söker dig som:

- Vill jobba med kundkontakt
- Vill jobba med Sveriges absolut bästa arbetskollegor
- Gillar ett högt tempo
- Uppskattar att jobba med ett marknadsledande varumärke
- Vill ingå i ett glatt gäng där vi tar ansvar för varandra

Vi lovar inte guld och gröna skogar men vi erbjuder alla våra anställda:

- Ett utvecklingsprogram som sträcker sig under hela din anställning
- Sveriges absolut bästa arbetskollegor
- En arbetsgivare som ser det som en självklarhet att ställa lika höga krav på sig själv som på sina anställda
- Möjligheten att växa internt i takt med företaget
- Fast lön med bonus. Vi har kollektivavtal med Unionen

Att det är en utvecklande arbetsplats med en härlig atmosfär samt att arbetsplatsen genomsyras av en god kamratskap med trevliga after works och events är ingenting vi tycker behöver nämnas med risk för att låta allt för klyschiga.

Anställningen är på 95%, 38 timmar per vecka.

Ansök så snart som möjligt, Vi hanterar inkomna ansökningar löpande. Maila din ansökan till info@diamax.se, dock senast 2017-01-31.