Affärsområden

Oavsett om det handlar om öka er befintliga försäljning, stötta upp vid kampanjer, öka nykundsintaget, miska utflödet av kunder eller öka effektiviteten hos era befintliga säljare har vi rätt kompetens och de resurser som behövs för att hjälpa er.

Vi arbetar idag framgångsrikt inom flera affärsområden som samtliga syftar till att öka och utveckla försäljning, direkt eller indirekt

Ring oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa er!
090- 88 88 265

Winback

Tillsammans med Diamax dedikerade säljavdelning tar vi fram strategier för hur er målgrupp effektivast kan behållas, 

 Vi hjälper uppdragsgivare i flera olika branscher med flera olika lösningar för Anti-Churn.

Kontakt oss för mer info och en skräddarsydd lösning 090-8888265, info@diamax.se

 

Besöksbokning

I dagsläget arbetar vi med flera besöksbokningsuppdrag på såväl lokala som nationella marknader. Med hjälp av en dedikerad mötesbokare ser vi till att kvalitativt och effektivt fylla era befintliga säljares kalendrar med nya prospekts.

 

Vi har ett utarbetat koncept för mötesbokning som innebär att prospektet som bearbetas upplever professionalism och att samtalet kommer direkt från marknadsavdelningen.

Tillsammans med våra uppdragsgivare har vi lyft deras försäljning och bearbetning till nya höjder.

 

Kontakt oss för mer info och en skräddarsydd lösning 090-8888265, info@diamax.se

 

Svarsservice

Hinner du med att ta emot alla samtal? Vill du veta vem som har försökt att nå dig? 

Med ett professionell bemötande tar våra telefonister emot dina samtal och hänvisar samt tar och vidarebefordrar meddelanden via e-post eller sms. Vi kan ta över hela växelfunktionen eller bara ta emot samtal när ni har som störst behov – Ni avgör i vilken utsträckning. Oavsett vad så är syftet att öka servicenivån och er effektivitet. Vi har kapacitet att bemanna er växel dygnet runt med fingertoppskänsla. Vi lär oss er verksamhet och representerar ert företag på samma sätt som en telefonist eller säljare på plats hade gjort.

 

Kontakt oss för mer info och en skräddarsydd lösning 090-8888265, info@diamax.se

 

Innesälj

Diamax har sin grund inom B2B & B2C-försäljning via telefon. Inom bolaget har vi mångårig erfarenhet av att driva försäljning åt många av de största varumärkena i landet. Vi behärskar och har förståelse för hela säljprocessen och oavsett om uppdraget är komplext eller av enklare karaktär har vi de resurser som krävs för att lyckas. Vi kan stötta er säljorganisation vid till exempel följande aktiviteter:

 

  • Nykundsförsäljning
  • Merförsäljning
  • Stärka upp vid kampanjer
  • Kundvård
  • Försäljning riktad mot tidigare kunder

 

Kontakta oss för mer info och en skräddarsydd lösning, 090-8888265, info@diamax.se

 

Utbildning

I dagsläget anpassar vi säljutbildningar helt och hållet utifrån våra kunders behov. Fokus ligger på att göra medarbetare medvetna om försäljningens betydelse för företag samt att implementera kunskap om säljverktyg och metoder som lyfter försäljningen, givetvis med kvalité och kundvård i fokus.

 

Våra säljutbildningar hålls av en utbildare som under lång tid varit framgångsrik både som säljcoach/säljledare samt som försäljningschef och även erhållit priser och utmärkelser för sina säljmetoder.

 

Vi har idag utbildat en rad organisationer inom detaljhandel, livsmedelsbranschen, universitet, kommuner och säljorganisationer.

 

Kontakt oss för mer info och en skräddarsydd lösning.
info@diamax.se

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Vi svarar normalt inom 48 timmar.